Site Loader
ایران، مشهد، بلوار هفتم تیر
سلفون بسته بندی

سریشا تولید و صادر کننده برتر نایلون و سلفون

آنچه در مقاله پیش رو با عنوان سلفون بسته بندی مواد غذایی خواهید خواند :

مقدمه: سلفون چیست؟

اهمیت بسته بندی بندی مواد غذایی

انواع سلفون بسته بندی مواد غذایی

قیمت بسته بندی مواد غذ ایی با سلفون

فاکتورهای حائز اهمیت بسته بندی موادغذایی با سلفون 

فیلم تولید سلفون مواد غذایی و مراحل دوخت و بسته بندی مواد غذایی

آشنایی با انواع بسته بندی مواد غذایی 

تماس با کارشناسان واحد فروش و مشاوره شرکت سریشا


سلفون بسته بندی مواد غذایی

سلفون چیست؟

از قدیم سلفون برای بسته‌بندی مواد غذایی، دارویی و کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گرفته و جایگاه ویژه‌ای را برای خود حفظ کرده است. در واقع سلفون‌ها به دلیل اینکه از لحاظ بهداشتی اهمیت بسیاری دارند، غالبا برای بسته‌بندی مواد غذایی و دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

به پلاستیک‌هایی که بر پایه پروپیلن ساخته می‌شوند، سلفون می‌گویند. این مواد پس از خروج مذاب از قالب دستگاه به کمک آب سرد، شکل می‌گیرند. فیلم‌های سلفون رفتاری شکننده و مستحکم به خاطر اینکه در دمای محیط در حالت شیشه‌ای قرار دارند، از خود نشان می‌دهند. آنها در دمای ذوب بالاتری نسبت به نایلون، نایلکس ساخته شده اند و استحکام بالاتری دارند.

سلفون بسته بندی حبوبات و مواد غذایی، خشکبار و انواع گل‌ها، پوشش‌های بسته بندی از نوع شفاف، روکش‌های میز منازل و رستوران‌ها، اتوکلاو ضایعات بیمارستانی، پوشش کتاب‌ها و جزوات و … از انواع محصولاتی هستند که با سلفون ساخته می‌شوند.

به فیلم های سلفون شفاف که دارای چسبندگی و خاصیت کشسانی بالایی هستند سلفون غذایی می گویند که در بازار به پلاستیک استرچ معروف است .

اهمیت بسته بندی مواد غذایی :

پس از تولید هر محصول، جهت سالم رساندن آن به بازار مصرف و عرضه آن به مشتری به یک بسته بندی مناسب نیاز است. این مسئله برای تولیدکنندگان محصولات غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. دلایل اهمیت بسته بندی مواد غذایی عبارتند از:

1-تنوع محصولات غذایی: مواد غذایی طیف گسترده ای از اقلام خوراکی را شامل می شوند که از جمله آن ها می توان به لبنیات، آجیل و خشکبار، گوشت و مرغ، میوه و تره بار، و تنقلات مختلف مثل شکلات، شیرینی، چیپس، پفک و… اشاره کرد. تنوع و گوناگونی اقلام غذایی به معنی تنوع و گوناگونی در شرایط نگهداری آن هاست. این مسئله باعث می شود تا برای هر نوع ماده غذایی به بسته بندی منحصر به فرد و متناسب با آن نیاز داشته باشیم.

2-حساس بودن شرایط نگهداری: مواد خوراکی را معمولا نمی توان برای مدت طولانی نگهداری کرد، چرا که تاریخ مصرف محدودی داشته که بعد از گذشتن آن زمان دچار فساد می شوند. اما گاهی اوقات بسته بندی نامناسب باعث می شود که مواد غذایی حتی خیلی زودتر از آن چه که باید خراب شوند. بسته بندی نامناسب با عبور هوا و رطوبت به داخل محصول منجر به فساد پیش از موعد آن می شود. در نتیجه، بسته بندی مواد غذایی باید به گونه ای باشد که از زود فاسد شدن آن ها جلوگیری کرده و تا حد ممکن طول عمر و مدت زمان نگهداری را افزایش دهد. به عنوان مثال، نفوذ رطوبت به داخل زیتون و خیارشور موجب کپک زدگی آن ها می شود که در صورت درست وکیوم شدن می توان از این امر جلوگیری کرد.

3-تاثیر مستقیم روی سلامت افراد: مواد غذایی به طور مستقیم با بسته بندی خود تماس دارند. بنابراین، اگر در تولید بسته بندی آن ها از مواد اولیه بهداشتی استفاده نشود، ماده غذایی به راحتی به انواع میکروب و باکتری آلوده خواهد شد. بدیهی است که سلامتی افراد جامعه در صورت مصرف غذاهای آلوده به خطر می افتد که نتیجه آن شیوع ویروس ها و امراض گوناگون در سطح جامعه خواهد بود.

انواع سلفون برای بسته بندی مواد غذایی

لازم است بدانید: سلفون‌ها در سه گروه سلفون شفاف، سلفون متالایز و سلفون صدفی تولید می‌شوند که هر کدام از آن‌ها با توجه به کاربردشان با یکدیگر فرق دارند.

به‌عنوان مثال: برای بسته‌بندی مواد غذایی همچون چیپس و پفک که با برخورد با آفتاب فاسد می‌شوند، از سلفون متالایز استفاده می‌کنند.

آلومینیوم موجود در سلفون متالایز باعث می‌شود در اثر برخورد با آفتاب، مواد داخل بسته فاسد نشوند.

اما در بسته‌بندی‌هایی همچون ماکارونی که حتی اگر در معرض نور خورشید هم قرار بگیرند، مشکلی پیش نخواهد آمد و فاسد نمی‌شوند، از سلفون شفاف استفاده می‌کنند.

 استفاده از سلفون شفاف باعث می‌شود محصول به خوبی دید داشته باشد و مشتری بتواند خود محصول را هم ببیند، از طرفی، یکی از ویژگی‌های بارز سلفون شفاف، هزینه‌ی مناسب آن می‌باشد که برای عموم مردم به صرفه است.

جالب است بدانید: کاربرد سلفون صدفی هم برای آن دسته از مواد غذایی می‌باشد که برای سالم ماندن نیازمند سرما هستند و باید در سردخانه‌ها نگهداری شوند.

در این‌گونه مواد غذایی لازم است که از سلفون صدفی استفاده شود.

 

اواع سلفون بسته بندی مواد غذایی

خوب است بدانید که :

یکی از مهم ترین عوامل در ظاهر یک  بسته بندی شفافیت است، که تاثیر مستقیم در فروش موارد بسته بندی با محافظ غذایی دارد اگر از مواد اولیه نامرغوب استفاده شود موجب نارضایتی مشتری می شود.

همچنین لازم به ذکر است در برخی از صنایع بسته‌بندی، حرارت محیط یا محل پکنیگ به حدی می‌باشد که نیاز به استفاده از جنس مقاوم در برابر حرارت‌های بالا می‌باشد. یکی از ویژگی‌های اصلی سلفون مقاومت حرارتی بالای این کیسه‌ها می‌باشد. ازاین‌رو صنایعی که در محیط‌های گرمایی بسیار بالا نیاز به بسته‌بندی دارند سلفون می‌تواند انتخاب اول این تولیدکنندگان باشد.

 

قیمت بسته‌بندی محصولات با سلفون :

در رابطه با قیمت سلفون هم باید گفت امروزه قیمت تمام‌شده هر محصول نقش به سزایی در عرضه کالا به دست مشتریان دارد. اگر نتوانیم کالای موردنظر خود را درست ارزیابی کنیم، هزینه‌های سربار باعث گران شدن و عدم رقابت با سایر تولیدکنندگان می‌گردد.

سلفون نسبت به محصولات بسته‌بندی دیگر قیمت بسیار مناسبی را دارا می‌باشد. به‌ طوری ‌که بسیاری از تولیدکنندگان با تغییر بسته‌بندی خود به سلفون توانسته‌اند قیمت نهایی کالای خود را به‌ صورت محسوسی کاهش و حجم مشتریان خود را به طرز چشمگیری افزایش دهند.

فاکتورهای حائز اهمیت بسته بندی موادغذایی با سلفون :

این گونه پاکت ها و یا رول ها ( رول : در مواردی که بسته بندی با دستگاه های اتوماتیک انجام می گیرد ) می توانند بصورت کاملا شفاف ؛ کاملا رنگی ؛ و یا رنگی با پنجره شفاف تولید گردند.

از جمله مواردی که در مورد پاکت های بسته بندی انواع مواد غذایی باید مد نظر قرار گیرد ؛ شفافیت جنس و زنده بودن رنگ ها و طرح چاپ شده می باشد . شفافیت جنس باید به گونه ای باشد که بر روی محصول داخل آن اثر گذار نباشد . بهتر است جنس پاکت و یا رول مورد استفاده لمینیت opp با opp و یا Bopp با ps باشد .

حوزه انتخاب متریال در این خصوص بسیار وسیع می باشد به طوری که می توان به جرات اذعان نمود در هر سفارش آیتم های مخصوص خود را باید مورد توجه قرارد داد .

بهترین راه مشاوره و گفتگو با مشاوران متخصص شرکت سریشا است. فراموش نکنید که ۹۰ درصد فروش شما قبل از برند شدن شما را ، بسته بندی محصول شما تعیین میکند …

سلفون بسته بندی مواد غذایی

 آشنایی با انواع بسته بندی مواد غذایی :

بسته بندی به محافظی اطلاق می شود که به کمک آن سلامت کالای بسته بندی شده پس از تولید تا مرحله مصرف حفظ می شود . بسته بندی افزون بر این حفاظت ، نقش دیگری نیز بر عهده دارد و آن شناساندن کالا به خریدار است . بسته بندی مانند پل ارتباطی میان خریدار و کالاست که به وسیله نمایش مناسب و جذاب کالا ، به آن شخصیت می دهد .
صنایع بسته بندی ، وظیفه بزرگی را در ماندگاری ، حفاظت ، نگهداری ، سهولت و دوام طی حمل و نقل و انتقال کلیه محصولات صنعتی و کشاورزی به عهده دارند .

در ضمن ، بسته بندی مناسب و شکیل در بازاریابی و جلب رضایت مشتری نقش بسزایی ایفا می کند که این موضوع هم در بازار داخلی و هم در امر صادرات از اهمیت ویژه ای برخوردار است . در استاندارد بریتانیا واژه ی بسته بندی به عنوان هنر یا عملیات مورد استفاده در آماده سازی کالا برای حمل ، نگهداری و یا تحویل کالا به مشتری تعریف شده است .
بسته‌ بندی یک عملیات تجاری پیچیده ، پویا ، علمی ، هنری و بحث آفرین است که کارکرد های محافظت ، نگهداری ، حمل و نقل ، اطلاع رسانی و فروش را شامل می‌شود .
بسته‌ بندی به معنای تهیه ظرف محافظ یا سیستمی که سلامت کالای «مظروف» را در فاصله تولید تا مصرف حفظ کند و آن را از ضربات ، صدمات ، فساد ، لرزش ، فشار و ارتعاش ، مصون نگه دارد .

از سوی دیگر بسته‌بندی به مثابه یک فرهنگ بومی ، یا ملی و اقلیمی سیستمی است که از سویی موجبات ایجاد ارتباط بین تولید کننده و توزیع کننده را فراهم می ‌آورد و از سوی دیگر بین آن دو و مصرف کننده ارتباط منظم و قابل اطمینانی برقرار می ‌کند .

سلفون متالایز

نظر خود را در مورد این مقاله به ما اطلاع دهید.
[کل: 9 میانگین: 5]

Post Author: Sereisha

شرکت پلاستیک و سلفون سریشا با چندین سال سابقه تولید انواع نایلون و نایلون های شرینک و سلفون در خراسان رضوی، مفتخر است محصول با کیفیت بالا متناسب با سلیقه ایرانی را با حداقل قیمت منصفانه به دلیل عرضه مستقیم از کارخانه به دست مصرف کنندگان عزیز برساند.

4 Replies to “سلفون بسته بندی مواد غذایی”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *